Aidakvaarium paneb hooajale punti suurejoonelise juubelipeoga

Tea Raidsalu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui tavaliselt on Aidakvaariumi sarja peod aset leidnud pärimusmuusika aida klaasosas, siis sedapuhku otsustasid korraldajad otsustasid peo kolida aida suurde saali.
Kui tavaliselt on Aidakvaariumi sarja peod aset leidnud pärimusmuusika aida klaasosas, siis sedapuhku otsustasid korraldajad otsustasid peo kolida aida suurde saali. Foto: Urmas Volmer

Maailmamuusika hõnguline kaasaaegse tantsumuusika sari Aidakvaarium ootab kõiki oma sõpru laupäeval, 8. mail kümnendat korda Viljandi pärimusmuusika aita, et panna koos DJ Critikaliga hooajale punkt.


Sarja eestvedaja Harlet Orasmaa hindas Aidakvaariumi teist hooaega mitmekesiseks. „Oleme Viljandisse toonud terve rea häid plaadikeerutajaid, kelle muusikavalikusse on kuulunud erinevatest maailmanurkadest ja maitsetest mõjutatud rütmid," rääkis ta.

Hooaja viimane, järjekorras kümnes Aidakvaarium on asjakohaselt juubelihõnguline. Sel puhul astub pulti Eesti üks teenekamaid plaadikeerutajaid DJ Critikal, kes esitleb oma uusimat projekti „Bert on Beats".

„Lisaks on ta spetsiaalselt meie sünnipäevapeoks kokku pannud meeskonna, kus lisaks talle endale astuvad lavale kaks trummarit ja pidevalt Euroopas ringi tuuritav suure lavakogemusega MC Coppa Saksamaalt," lisas Orasmaa.

Kui tavaliselt on Aidakvaariumi sarja peod aset leidnud pärimusmuusika aida klaasosas, siis sedapuhku osutus ettevõtmise maht nii suureks, et korraldajad otsustasid peo kolida aida suurde saali.

Aidakvaariumi sarja korraldab Eesti pärimusmuusika keskus koostöös Viljandi kultuuriakadeemia üliõpilasesindusega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles