Homme «Mis? Kus? Millal?» - Jaan Alliku võistkonnas mängib uus naisliige Kadri Simson!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kadri Simson
Kadri Simson Foto: Kanal 2

Juba sel laupäeval kell 22 jõuab Kanal 2 ekraanile «Mis? Kus? Millal?» sügishooaja teine eelmäng. Teravkeelse ja protestilembese kapten Jaan Alliku võistkonnas mängib sel hooajal uue naisliikmena riigikogulane Kadri Simson.

Sel laupäeval püüab televaatajate saadetud küsimustele vastuseid leida 6-kordse Eesti mälumängumeistri Jaan Alliku võistkond, kuhu kuuluvad muusik ja telesaatejuht Indrek Vaheoja, muusik ja raadiosaatejuht Madis Aesma, filmilavastaja ja muusik Hardi Volmer, Riigikogu liige Kadri Simson ja ajakirjanik Andres Pulver.

Sel hooajal osaleb turniiril viis 6-liikmelist võistkonda, kellest kaks pääseb poolfinaali.

Eelmisel laupäeval seljatas 5-kordse Eesti mälumängumeistri Tiit Naaritsa võistkond napilt 6:5 televaatajad, kuid enne eelringide lõppemist pole teada, kas ta selle tulemusega poolfinaali pääseb.

Kas kevadhooajal poolfinaalis mänginud Jaan Alliku võistkond suudab eelringis televaatajaid võita, Tiit Naaritsa võistkonnast paremat tulemust teha ja sellega poolfinaalkohale pretendeerida?

 «Mis? Kus? Millal?» on haarav tele-mälumäng, kus stuudiovõistkond mängib televaatajate vastu, kes saatsid saatesse põnevaid mälumänguküsimusi.

Kui targad ei leia minutilise ajurünnaku lõpuks õiget vastust, võidab küsimuse saatnud televaataja raha. Kumb võistkond – televaatajad või targad – esimesena kuus punkti täis saab, see võidab saate.

Sellel hooajal esitab müstilise 13-sektori küsimuse ülipopulaarse raadiosaate «Müstiline Venemaa» autor, ajaloolane ja erudiit David Vseviov.

Televaatajad saavad oma küsimusi, mille eest on võimalik võita sadu ja tuhandeid eurosid, postitada jätkuvalt Kanal 2 kodulehel või aadressil kysimus@kanal2.ee.

«Mis? Kus? Millal?» teise eelringi mäng on Kanal 2s laupäeval kell 22, kohe pärast «Ärapanijat».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles