Perepäeval näeb laste disainitud rõivaid

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laste disainitud püksid.
Laste disainitud püksid. Foto: promo

Laupäeval, 8. mail kell 12 saab Tallinna Baltika kvartali moetänava Mosaici kaupluses uudistada laste endi disainitud rõivakollektsiooni.


Baltika pressiesindaja Meri Välba teatel korraldas Mosaic eelmisel kevadel Eestis ja Leedus joonistusvõistluse teemal "Minu lemmikrõivad", mis osutus väga populaarseks.

"Võistlusest võeti osa klasside kaupa, kus ühe joonistamistunni teemaks olid rõivad," meenutas Välba. "Paljud väikesed kliendid joonistasid hea meelega Mosaici poodides kohapeal ja kõik poodidesse laekunud tööd leidsid oma koha seintel ja vaateakendel."

Nüüdseks on kümne lapse kavanditest valminud Mosaicil unikaalne kollektsioon, mida saabki näha laupäeval toimuval perepäeval.

Päeva juhib Detektiiv Lotte Gerli Padari isikus. Lapsed laulu- ja tantsukoolist WAF tutvustavad moe-show'l Mosaici kevadist lastekollektsiooni, sealhulgas Lotte kollektsiooni uusi esemeid ja laste endi disainitud rõivaid. Kohal on rõivaste autorid ise.

Kell 12.30 lauldakse lastelaule Detektiiv Lotte eestlaulmisel ja pärast seda saab meisterdada pühapäevaseks emadepäevaks emale toreda kaardi. Kell 13.30 pajatab põnevaid lugusid kirjanik Leelo Tungal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles