Villu Reiljan «Stereos»: poliitika pole nõrganärvilistele!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elo, Villu ja Ingrid
Elo, Villu ja Ingrid Foto: Kanal 2

Laupäevases Kanal 2 jutusaates «Stereo» räägib endine keskkonnaminister Villu Reiljan oma viimaste aastate üleelamistest, poliitikast ja elust. Pikka aega meedia tähelepanust hoidunud Reiljan tõdeb: «Poliitika pole nõrkadele!».

Aastaid meedia tähelepanust hoidunud ja intervjuudest loobunud endine keskkonnaminister ja Rahvaliidu esimees Villu Reiljan räägib sel laupäeval eksklusiivselt ja avameelselt Kanal 2 jutusaates «Stereo» oma senise elu kõige raskemast perioodist, viimaste aastate üleelamistest, poliitikast ja sellest, kuidas ta sattus tootma uut mineraalvett.

«Pere toetus on olnud absoluutne,» kiidab oma lähedasi Reiljan, kellele saate salvestusel elasid kaasa abikaasa Anne, tütar ja kaks lapselast. «Aga ühte ma ütlen – poliitika ei ole nõrganärvilistele!» teab endine poliitik omast kogemusest.

Põnevad külalised, ootamatud teemad ja kirgikütvad mõttevahetused – Elo Mõttus-Leppiku ja Ingrid Peeki juhitud jutusaade «Stereo» on Kanal 2 eetris laupäeviti kell 20:05

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles