Glamuurseim vene pidu Babulja tähistas 7. sünnipäeva glamuurselt staaride ja šampanja seltsis

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Möödunud laupäeval 26.oktoobril sai Tallinna tuntuim ja lõbusaim vene pidu Babulja 7. aastaseks.

Babulja on tuntud oma kaunitaride rohkuse ja parimate vene hittide poolest. Pidu on populaarne nii vene, eesti, kui ka välismaa publiku seas ja seda just oma temperamendi ja kaasakiskuva energia poolest.

Uhke ja meeletu sünnipäevapidu möödus nagu Babuljale kohane ojadena voolava šampanja ja karge viina saatel koos temperamentsete katjušade seltskonnaga.

Võrratult kaunid ja glamuursed slaavitarid ja viisakad härrasmehed pidutsesid sel ööl eriti rikkalikult.

Peol leidus veel sünnipäevalisi, sest St Tropezi glamuurseima ööklubi La Villa Romana omanik tähistas oma sünnipäeva koos Babuljaga!

Võimsa show garanteeris Ruslan Trochynskyi tromboonil vapustava show-ga, lisaks külvati külalised üle uhke šampanja ja kullapuruga.

Meeleolukaid vene hitte mängis DJ Sonic ning tantsuplats hõivati kuni pühapäeva varahommikuni.

Babuljale tulid õnne soovima ka mitmed tuntud näod, nende seas glamuuritar Jana Pulk, laulja Kristjan Kasearu, jalgpallur Andres Oper, unistuste prints ja Monaco ärimees Roberto De Silvestri koos St Tropez ööklubi ärimehe Massimo Confortiniga.

Samuti oli kohal ka PR guru Maret Soom, sigariärimees Mahesh P Ramnami, mööbli-ja sushiärimees Raul Reemet, Subaru maaletooja ja tegevjuht Joel Kakri, modell Sirly Tillman, pankur Rain Lõhmuse tütar Susanna Lõhmus, Miss Estonia 2009 ja disainer Diana Arno, samuti disainer Anastassia Balak ja paljud teised luksuslikku elustiili harrastavad ärimehed ja pealinna seltskonnaelu tähed.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles