Halloweeni-hullus Clazzis koos Whites Knuckles Trio’ga

Elu24.ee peotoimkond
, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hiigelkõrvitsa müstilises valguses võib elurõõmus kostümeeritud inimene halloween’iööd täiega nautida, nagu tehakse seda Pariisi lähedal asuvas Eurodisneylandis.
Hiigelkõrvitsa müstilises valguses võib elurõõmus kostümeeritud inimene halloween’iööd täiega nautida, nagu tehakse seda Pariisi lähedal asuvas Eurodisneylandis. Foto: Internet

Neljapäeva õhtul tähistatakse Halloweeni, mis on Ameerika rahvuspüha ning tähendab kõikide pühakute õhtut. Halloweeni traditsioonid ulatuvad rohkem kui 2000 aasta tagusesse aega. Tänapäeva Halloween'i pidustustel on iidsete uskumustega vähe pistmist ning eelkõige on Halloween ikkagi üks suur karneval. Halloweeni tähistab ka Tallinna restoran-lounge Clazz, kus pakutakse imehead kõrvitsasuppi, põnevaid temaatilisi kokteile ning loomulikult on omal kohal ka suurepärane elav muusika!


Muusikat teeb Whites Knuckles Trio

See on rhythm&blues kollektiiv, mille moodustavad Knucklebone Oscar (kitarr ja vokaal) ning Soome noorema põlvkonna bluusimehed Yukka White (laul & trummid) ja Risto ”Hillside” Kumpulainen (klaver).

Trio pakub otsekohest ja kirglikku bluusi, mis ühendatakse metsiku lavashowga. Igasugused bassi-instrumendid on tarbetuna hüljatud - nende asemel hoiab gruuvi üleval boogiewoogie klaverispetsialist Mr. Kumpulainen.

Bändi repertuaar koosneb liikmete lemmik-bluusilugudest, vanast rhythm&bluesist ja New Orleans'i fiiliga klassikutest. Let the good times roll!!

Knucklebone Oscar - vox & guitar
Yukka White - vox & drums
Mr Hillside - ticklin' the ivories


Sissepääs TASUTA!

Kostüümikandjatele tervitusnaps!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles