Pühakojas kõlavad Almer Jansu müstilised gongid

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Almer Jansu
Almer Jansu Foto: Alkeemia.ee

Teisipäeval 5. novembril kell 20.00 toimub Tallinnas Rootsi-Mihkli kirikus meditatiivne heliderännak ehk Almer Jansu gongide ja kristallkausside kontsert.

«Gongid avardavad meie sise- ja välismaailma piire ning muudavad meid seeläbi tasakaalukamaks ning avatumaks muutustele ja kulgemisele,» kirjeldab populaarne gongimuusik Almer Jansu oma instrumentide mõju inimesele.

«Idamaade filosoofias on sügis metalli-element ning metalli energia aitab meil lahti lasta vanadest mõttemustritest ja avardab meie teadvuse erinevaid tasandeid,» lisab Jansu, kes teisipäevase kontserdi sissejuhatuseks räägib lähemalt ka helide olemusest.

«Almer Jansu on mees nagu orkester! Tema gongide ja kristallkausside kontsert on lummav spirituaalne heliderännak, mis ülendab ja rahustab,» kirjeldab kontserdist saadavat elamust sündmust korraldava enesearengu portaali Alkeemia.ee peatoimetaja Kaia-Kaire Hunt.

Särav ja positiivsusest pakatav mitmekülgne Almer Jansu on aastaid tegelenud gongide ja kristallkausside heliteraapiaga. Lisaks kuulub nii Eestis kui Soomes töötava Jansu ampluaasse jooga, tants, massaaž, õieteraapia ja palju muud huvitavat.

Almer Jansu gongide ja kristallkausside kontsert teisipäeval 5.novembril kell 20.00 Tallinnas Rootsi-Mihkli kirikus (Rüütli 9).

Piletid hinnaga 13 eurot on müügil kohapeal enne kontserdi algust ja eelmüügis Rahvusraamatukogus kaupluses Muusa.

Lisainfo: http://alkeemia.ee

Kuula saadet «Hallo, Kosmos!» Almer Jansuga: http://heli.er.ee/helid/811822.mp3

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles