Uskumatu! Selgeltnägija Ilona vastas õigesti keerulisele kontrollküsimusele

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selgeltnägijad Aljona ja Ilona
Selgeltnägijad Aljona ja Ilona Foto: TV3

Seekordses «Appi tuleb selgeltnägija» pidid selgeltnägijad heitma valgust saladuslikule surmajuhtumile Nõukogude armees.

Ilona ja Aljona läksid külla vanadaam Lindale, kes ütles otsekohe, et kui selgeltnägijad kontrollküsimusele valesti vastavad, ei taha ta nendega midagi tegemist teha.

Nimelt seisis Linda varalahkunud abikaasa Mihkli kõigis ametlikes dokumentides vale sünnikuupäev. Vaid Linda teadis õiget vastust.

Uskumatu, aga Ilona vastas kontrollküsimusele õigesti! Mihkel sündis 17. novembril, kuigi dokumentides on kirjas 24. november.

Ilona teadis ka uskumatult palju teisi detaile Linda perekonna ja elu kohta. Näiteks ütles ta ära, et Linda oli ainuke tüdruk peres, kus oli palju poisse. Ta teadis ka, et abikaasast jäi Linda ilma juba ammu.

Linda abikaasa Mihkel suri salapärastel asjaoludel 44 aastat tagasi Nõukogude armees. Selgeltnägijad nägid vanu fotosid uurides vett. Mihkli ametlikuks surma põhjuseks oligi uppumine, ehkki Linda sõnul leiti ta väikesest lombist, kuhu oleks olnud võimatu ära uppuda. Lisaks olid mehe kätel kummalised põletushaavad. Selgeltnägijad ei tahtnud öelda midagi kindlat, kuna juhtum leidis aset väga kaua aega tagasi. Siiski kahtlustasid nad mõrva. Ilona sõnas, et Mihkliga koos kannatas veel kuni seitse inimest, kes pääsesid aga eluga.

Selgeltnägijad tabasid ära ka selle, et ehkki Linda soovis valgust heita oma mehe surmale, vaevas teda rohkem hoopis miski muu. Selgus, et abielu Mihkliga polnud päris see, mida Linda lootis. Mihkel oli truudusetu ning külajutud rääkisid, et ühest afäärist sündis ka laps. Selgeltnägijad kinnitasid Lindale, et mees armastas tõeliselt vaid teda ning sohilast mehel samuti polnud. See andis Lindale hingerahu.

«Appi tuleb selgeltnägija» on TV3s kolmapäeviti kell 20.00. Vaata seekordset saadet allpool:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles