Billy Bob Thornton: Angelina Jolie oleks ka inetuna seksikas

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Billy Bob Thornton
Billy Bob Thornton Foto: Reuters / Scanpix

Näitleja Billy Bob Thorntoni arvates on Angelina Jolie haruldane kaunitar, sest ta on ilus ja temast lausa kiirgab seksapiili, kirjutab entertainmentwise.com.

Filmistaari sõnul leiab ta harva tüdrukuid, kes oleks ilusad ja sensuaalsed üheaegselt ning peab seetõttu tihti leppima mitte kõige ilusamate naisisikute seltskonnaga, kes on samas seksikad.

«Ma olen alati suutnud eraldada seksapiili välimusest: Ma olen olnud tüdrukutega, kes on olnud modellid või mis iganes ja seks pole just kuigi hea olnud,» ütles Thornton.

«Kuid samas olen ma olnud tüdrukutega, kelle kohta mu sõbrad küsivad: «Mida sa temas näed?» aga meie vahel on mingi ürgne tõmme millel pole välimusega mingit seost. Angelina on väga seksuaalne inimene, uskumatult seksikas naine, kes juhtub olema ilus. Aga ta võiks ükskõik milline välja näha ja ta oleks ikkagi seksikas.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles