Obama fännab Ämblikmeest, McCain Batmani

Annika Erg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
USA vabariiklaste  presidendikandidaat John McCain
USA vabariiklaste presidendikandidaat John McCain Foto: AP / Scanpix

USA presidendikandidaadid John McCain ja Barack Obama avalikustasid enda lemmikud popkultuurist.

Väljaandele Entertainment Weekly antud intervjuus tunnistas 71-aastane McCain enda lemmiksuperkangelaseks Batmani ning 47-aastane Obama nii Ämblikmehe kui Batmani, vahendab Reuters.

Demokraatide kandidaat Obama valis lemmikkangelased selle järgi, et neis mõlemas on teatud sisemine rahutus.

Vabariiklasest senaator McCaini arvates on Batman tagasihoidlik kangelane, kes võitleb õigluse eest vaatamata ületamatutele takistustele.

McCain nimetas enda muusikalisteks nõrkusteks Rootsi diskolegendi ABBA, kadunud laulja Roy Orbisoni ning 1970ndate staari Linda Ronstadti. «Kuid mulle meeldib Usher ka,» lisas ta.

Obama lemmikuteks on Frank Sinatra, Bob Dylan, Sheryl Crow ja John Coltrane.

Demokraadi arvates on head telesaated näiteks «M*A*S*H» ja «The Dick Van Dyke Show» ning vabariiklase meelest «Seinfeld», «Curb Your Enthusiasm» ja «Dexter».

Obama tunnistas ka, et käis viimati kinos vaatamas 2007. aasta animatsiooni «Shrek the Third».

McCaini meelitas viimati kinno kassahitt «Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull», mis esilinastus selle aasta mais.

«Nautisin seda väga, seal võidutses vana kutt,» ütles McCain, keda tögatakse sageli kõrge vanuse pärast.

McCaini arvates võiks mõnes filmis USA presidenti mängida telesarjast «24» tuntud Dennis Haysbert ning Obama valis 2000. aasta filmis «The Contender» mänginud Jeff Bridgesi.

Oma kõige esimese nähtud filmina mäletab Obama 1966. aasta lõvidest rääkivat linateost «Born Free», McCainile meenus 1942. aasta Disney multikas «Bambi».

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles