Rootsis kahtlustatakse üliõpilasi õppejõude kohvi mürgitamises

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kohv.
Kohv. Foto: SCANPIX

Rootsi keskosas asuvas koolis kahtlustatakse üliõpilaste gruppi õppejõude kohvi mürgitamises.

Politsei sai teada kolme sellise juhtumi kohta, edastab The Local.

«Kõik kahtlusalused on vanemad kui 18-aastased. Nad on juba piisavalt suured, et saada aru sellise teo tagajärgedest,» sõnas kooli juht Eva Stormgaard.

Kolm intsidenti on aset leidnud nüüd oktoobris Västeråsi disaini- ja ehituskolledžis, kus mitmel õpetajal tekkisid pärast ühe üliõpilase tehtud kohvi joomist terviseprobleemid ja nad vajasid meditsiiniabi.

Kaks õppejõudu viidi haiglasse pärast seda, kui nad tundsid kohvijoomise järgselt kurgus kõrvetust. Kohvist võetud proovid saadeti krimilaborisse uuringutele.

Lisaks mürgitamisjuhtumitele jõudis politseini info ka teiste kahtlaste juhtumite kohta. Ühel juhtumil kukkus üliõpilane trepist alla, kuna aste oli lahti kruvitud. Teisel juhtumil aga tekkis selles koolis tulekahju.

Stormgaardi arvates on nende taga grupp mässumeelseid üliõpilasi. Ta sõnas ajakirjanikele antud intervjuus, et need üliõpilased on ohtlikud nii iseendale kui teistele.

Õppeasutuse juht jätkas, et nad pidid kontakteeruma politseiga, kuna üliõpilased mitte ei visanud enam vempe, vaid muutusid kuritegelikeks.

Politsei uurib Västeråsi disaini- ja ehituskolledžis aset leidnud kummalisi intsidente.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles