Erik Morna kõrgel töökohal on liigselt särtsu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erik Morna
Erik Morna Foto: Jelena Rudi

«See vaade on õnnistus jah, kõik on seda kiitnud,» on äsja 17 saanud Raadio 2 muusikajuht Morna rahul eluga raadiomaja 10. korrusel, kust avaneb linnale hunnitu vaade.


«Kes on kuulanud, teavad sellest vaatest kõike. Näha on meri, sadam, Pirita, kuulajad saavad teada näiteks ka sellest, mis maja parajasti põleb. Vähemalt õnnestub vältida seda olukorda, milles oli esimene eesti erajaam Kuku, kui see veel Linnahalli keldris asus, nimelt, kui loeti ette ilmateadet suurepärase ilma kohta, ladistas tegelikult samal ajal vihma. Kuid kuna neil ei olnud ühtegi akent, nad ei teadnudki seda,» räägib Morna.


«Välismaa raadiotegijad, kes tihti tegutsevadki kas keldrites nagu BBC noortejaam Radio 1 või siis linna piiril nagu soomlaste YLE, on üsna üllatunud jah alati,» mainib Morna ka rajataguste kolleegide imestust võrratu väljavaate kohta.


1993. aastal uue raadiomaja endisesse jõusaali asututatud raadiojaamal on siiski ka pisikesi puudusi. Näiteks mõni aeg tagasi vahetatud põrandakate, mis Morna jutu järgi toodab staatilist elektrit, mis vahel uksekäepidemeile jõudes ka ruumides liikujat tabab. «Liiga vähe on käidud veel selle vaiba peal,» märgib Morna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles