Vaata Antonio loodud universaalseid ülikondi meestele! Kuidas meeldib?

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Möödunud laupäeval sai Salme Kultuurikeskuse laval näha spetsiaalselt Kuldnõela jaoks loodud Antonio erikollektsiooni «Baltman Limited Edition», mis autori sõnul võtab kokku tema senise loomingu.

«See kollektsioon oli tagasivaade minu senisele tööle ja nendele alusväärtustele, millest lähtuvalt tänaseni oma kollektsioone loon – mind inspireerivad huvitavad isiksused, päris inimesed meie kõrval. Tahan luua moodi, mis aitab inimestel väljendada seda, kes nad on,» sõnas Antonio.

Antonio, kelle soontes voolab nii Ingeri-Soome, Balti-Saksa, kui ka Itaalia verd, usub nii moeloomingus kui ka üldse elus autentsusesse. «Ei ole mõtet jäljendada kedagi teist, maailm vajab ainulaadsust – tuleb eristuda, rääkida oma lugu! See on ainuke viis, kuidas täna olla märgatud ja tõeliselt korda minna,» sõnas Antonio.

Antonio oli loonud meestele universaalsed ülikonnad, mille saab näiteks luku abil seljal muuta ühevärvilisest kiirelt kahevärviliseks.

Vaata pilte! Kuidas meeldib?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles