Ugala teatrisõprade kohvikuõhtul kostitasid külalisi roogade ja juttudega endised ugalalased Ott Aardam ja Karol Kuntsel.
Maailmarändurid pakkusid kohvikulistele söögipoolist
Karol Kuntsel valmistas riisiga kana-pähklikastet ning Ott Aardam pakkus magusroaks
't.
Maailmarändurid näitasid slaididelt paiku, kus olid käinud, ja jagasid kommentaare. Õhtu lõpetuseks esitasid nad ühe laulu, mille olid ära õppinud Indias teatrit tehes.
Akna taga rõdul esitasid Ugala mehed Oleg Titovi eestvedamisel etüüde Oti ja Karoli maailmarännu teemadel.
Ugala teatrikohviku Peruu-pärane riisiga kana-pähklikaste
10-le
Kaste:
400 g kanafileed
500 g maapähkleid
2-3 sibulat
3-4 küüslauguküünt
vett
soola ja pipart
ja riisi ...
Rösti pähklid pannil kergelt pruuniks. Röstitud pähklid purusta kannmikseris peeneks. Lisa vett, et pähklimassist saaks vedel pasta. Haki sibul ja küüslauk, tükelda kana ning pruunista need pannil. Lisa pähklipasta. Maitsesta soola ja pipraga.
Keeda riis, lisades veele mõõdukalt soola.
Ugala teatrikohviku leche asada (Peruu magustoit)
6-le
6 muna
1 liiter piima
1,5 klaasi suhkrut
kaneeli
vanillsuhkrut
muskaatpähklit
0,5 klaasi suhkrut karamelli tarbeks
Sega munad ning suhkur ja löö veidi vahule.
Sega munamass piima hulka, lisa ka muskaatpähklit, kaneeli ja vanillsuhkrut (kõiki umbes pool teelusikatäit või maitse järgi).
Sulata veidi suhkrut tilga veega pidevalt segades, et tekiks karamell. Karamelliga kata küpsetusnõu põhi ja vala sulanud suhkrukihile piima-munamass.
Küpseta 175 kraadi juures umbes pool tundi või pisut enam. Võid katta küpsetusnõu fooliumiga.
Söö külmalt.