Pesumodell tekitas Jennifer Anistonile kompleksi

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jennifer Aniston uue filmi võtteplatsil
Jennifer Aniston uue filmi võtteplatsil Foto: SCANPIX

Hollywoodi üks populaarsem näitlejanna, 41-aastane Jennifer Aniston ei ole oma kehaga rahul.

Seda hoolimata asjaolust, et ta on suutnud säilitada saleda figuuri ning on palju kordi poseerinud alasti, kirjutab People.

Näitlejanna ebakindlus tuleneb sellest, et tal on praegu käsil uue filmi «Just Go With It» võtted koos pesumodelli Brooklyn Deckeriga.

Filmiga seotud isikute kinnitusel tekitas pesumodelli ideaalne keha Anistonile kompleksi.

Väidetavalt lasi ta oma personaaltreeneri Los Angelesest filmivõtete toimumispaika Hawaiile lennutada, et ennast tema abil veel paremasse vormi viia.

«Aniston tahab bikiinides sama hea välja näha kui Decker. Isegi ilma personaaltreenerita treenib ta lausa maniakaalselt. Ta treeningprogrammi kuulub näiteks jooga, spinning, ujumine ja raskuste tõstmine. Ta treenib lausa kõikidel nädalapäevadel,» selgitas allikas.

Allikas lisas, et uues filmis pole Anistonil enamuse ajast peale bikiinide midagi muud seljas.

«Temaga koos töötaval modellil on lausa ideaalkeha, kuid samas on modell temast märgatavalt noorem,» lisas allikas.

Selles romantilises komöödias löövad kaasa ka Adam Sandler ja Nicole Kidman. Filmitiimi sõnul neil näitlejatel oma keha suhtes kompleksi ei ole. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles