Kuus olulist fakti uue Christian Grey kohta

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Calvin Klein

Filmis «Viiskümmend halli varjundit» hakkab peaosalist Christian Grey'd kehastama näitleja Jamie Dornan, kes valiti rolli pärast seda, kui algne osatäitja Charlie Hunnam sellest loobus.

Ajakiri People pani kirja olulised faktid seni suhteliselt tundmatu näitleja kohta.

1. Ta näeb paljalt hea välja. 31-aastane iirlane on endine Calvin Kleini modell, kes on poseerinud reklaamfotodel vaid aluspükstes.

2. Kahju, naised, aga ta on hõivatud! Dornan on abielus näitlejanna Amelia Warneriga (kes on näitleja Colin Farrelli eksabikaasa). Paar ootab kõlakate kohaselt esimest last.

3. Tal oli suhe Keira Knightley'ga. Ühe briti kaunitari juurest teise juurde - Dornan ja Knightley käisid väidetavalt 2003. aastast 2005. aastani. Meest on seostatud ka Lindsay Lohani, Kate Mossi ja Sienna Milleriga.

4. Ta näeb hea välja mistahes ajastus. Jah, ta on nägus ka üleni täisriides - Dornan mängis Sofia Coppola ajastudraamas «Marie Antoinette».

5. Ekraani suurus pole tema jaoks tähtis. Dornan astub rõõmuga üles nii suurel kui väikesel ekraanil. Ameeriklased teavad teda eelkõige šerif Grahamina sarjas «Once Upon a Time». Suurbritannias kehastas ta BBC sarjas «The Fall» sarimõrtsukat.

6. Tal on muusikaline külg. Šarmantne näitleja oskab ka laval särada. Kuuldavasti mängis ta bändis nimega Sons of Jim, mis läks laiali 2008. aastal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles