Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

Galerii: Tume šokolaad sobib suurepäraselt ka küüslauguga

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy

Tumeda šokolaadi rikkalikust maitsest ja kasulikest toimeomadustest on räägitud palju, vähem on käsitletud selle soovituslikku paiknemist igapäevases toidusedelis.

Teadupärast peitub tumedas šokolaadis mitmeid kasulikke ained, mis mõõduka tarbimise korral tõstavad tuju, ergutavad ajutegevust ning toetavad organismi vastupanuvõimet. Kombineerides tumedat šokolaadi teiste toiduainetega, kasvab kasutegur aga tõenäoliselt veelgi.  

Neljapäeval, 24. oktoobril toimus privaatrestoranis tumeda šokolaadi teavituskampaania pressihommik

Kohapeal rääkis Toiduliidu juht Sirje Potisepp magusaturu trendidest ja eestlaste tarbimisharjumustest.

Toitumisspetsialist Raivo Vokk andis ülevaate tumeda šokolaadi toimeomadustest ning jagas kasulikke tarbimissoovitusi.  

Koos tuntud koka Angelica Udekülliga diskuteeriti teemal, kuidas ja milliste toiduainetega kombineerida tumedat šokolaadi nii, et organism sellest külmal sügistalvel võimalikult rohkelt kasu saaks.

Kohapeal valmistati ka šokolaadist suussulavad tervislikud road, mille valmistamisel ja degusteerimisel said osaleda kõik külalised. 

Vaata pilte!

Märksõnad

Tagasi üles