Crowe: «Robin Hoodi» filmid on ebarealistlikud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Russell Crowe.
Russell Crowe. Foto: SCANPIX

Värske filmi «Robin Hood» staar Russell Crowe avaldas arvamust, et varasemad Inglismaa lindprii seiklustest vändatud filmid on olnud ebarealistlikud.

Näitleja heitis senistele filmidele ette, et neis on liiga palju spekulatsioonidel põhinevat ja liiga vähe ajaloolist materjali, kirjutab Digitalspy.

Eriti halvaks peab Crowe Kevin Costneri 1991. aasta filmi «Varaste prints», mis tema sõnul meenutab Jon Bon Jovi muusikavideot.

Errol Flynni 1938. aasta filmile pani näitleja süüks seda, et Inglismaa okasmetsas sukkpükstes ringi jooksmine tundub äärmiselt ebapraktilisena. 1993. aastal vändatud paroodiat «Mehed sukkpükstes» nimetas Crowe kõige lõbusamaks Robin Hoodi filmiks, kuid lisas, et ka see keskendub samadele klišeedele, mis teisedki sel teemal tehtud filmid.

«Varem on filmitegijad ja -stuudiod Robin Hoodi kohta vaid oletusi teinud,» võttis Crowe asja kokku ja kinnitas, et «Gladiaatoriga» kuulsust kogunud lavastaja Ridley Scott on värskeima Robin Hoodi filmiga ajaloolisele legendile täiesti uue hingamise andnud.

Näitleja sõnul toetub filmi uusversioon originaalloole ja on seega varasematest tõetruum.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles