Torm rikkus Port Arturi peo

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Port Arturi sünnipäeva lõpetas ilutulestik.
Port Arturi sünnipäeva lõpetas ilutulestik. Foto: Janek Põldots

Reedesel volbriõhtul oma 13. sünnipäeva tähistanud Port Arturi kaubanduskeskuse peo lõpetas ennetähtaegselt Pärnut justkui nõiduslikult tabanud torm.


„Õhtujuht kutsus lavale just ansambel Pantokraatorit, mida olid tulnud vaatama väga paljud vanemad inimesed, kui tõusis äkiline torm ja vihma sadas nii, et kogu lava oli vee all," kirjeldas üritust korraldanud Port Arturi projektijuht Margit Kurn. „Bändi tehnika oli kõik märg ja sellepärast ei saanud laval enam elektrit sisse lülitada. Nii tuligi raske südamega pidu plaanitust varem lõpetada."

Küll toimus plaanitust tund varem, kella 23 paiku, peo lõppu plaanitud ilutulestik, mille toimumine oli samuti hetkeks kahtluse all, sest tormi puhkedes oli Kurni andmeil tuule kiirus 12 meetrit sekundis.

Korraldaja teatel oli rahvast kogunenud Port Arturi juurde palju, hinnanguliselt üle kahe tuhande inimese ja nii kogus lava ette hulga fänne õhtu esimene esineja Toe Tag.

Reedesel peol kuulutati välja Tõnu Endreksoni uue olümpiapaadi „Kõik ühte paati!" vaheloosimise võitja, kelleks osutus Sven-Johann Juckum.

Toimus ka Pärnu Postimehest paatide voltimise võistlus, mille võitis Karmo Mägi, kes voltis seitsme minuti jooksul Pärnu Postimeestest 13 paati.

Port Artur kostitas sünnipäevalisi 100kilogrammise jõhvika-kohupiimatordiga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles