Vaata siit: selgeltnägijad valmistasid abiotsijale pettumuse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Appi tuleb selgeltnägija
Appi tuleb selgeltnägija Foto: TV3

Kodumaises müstikasarjas «Appi tuleb selgeltnägija» käisid selgeltnägijad Ilona Kaldre ja Ilona Orlova naise juures, kes kurtis kummaliste nähtuste üle oma korteris.

Anne-Ly pöördus saatesse, sest ta on kindel, et tema korteris tegutsevad ebamaised jõud. Ilona ja Aljona asusid asja uurima ning leidsid, et asi on veelgi hullem - majas mitte ainult ei kummita, vaid toimub midagi keerulisemat.

Selgeltnägijate hinnangul on naine ise oma õnnetu saatuse taga, sest kuhjab korterisse kokku vanu asju ja kutsub sellega esile kummalisi anomaaliaid.

Selgeltnägijad kinnitasid, et Anne-Ly kodus pole midagi negatiivset peale vanade asjade. Anne-Ly oli löödud, et tema kummituslugusid taas ei usuta.

Aljona viis läbi puhastava rituaali, mille järel Ann-Ly tuju nähtavalt paranes. Ta lubas, et hakkab oma vanu asju ära viskama.

Järgmisel päeval helistas ta aga saatetegijatele ja kurtis, et on pärast selgeltnägijate külaskäiku õnnetu ja pettunud.

Vaata TV3 saated allpool:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles