Steroidid andsid naisele peenise

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Steroidid.
Steroidid. Foto: SCANPIX

Suurbritannias Londonis elavast naisest tegi jõusaalisõltuvus ja steroidide liigtarbimine mehe.

Candice Armstrong oli varem kena blondiin, nüüd aga on suurte lihastega tumedapealine mees, kellel kasvab ka habe, edastab news.com.au.

Naise sõnul muutus steroidide tõttu ta kliitor peeniseks.

Endise baaridaami õudus sai alguse kaks aastat tagasi, kui ta hakkas enda paremasse füüsilisse vormi viimise eesmärgil käima jõusaalis.

Lõpuks treenis Armstrong jõusaalis kolm tundi päevas ja oli veendunud, et ta lihased on ikka liiga väikesed ja nõrgad.

Lõpuks olid tal üsna suured biitsepsid, kuid naine ei jäänud ikka rahule.

Üks ta treeningukaaslane soovitas tal hakata kasutama ka steroide. Ta hakkaski kasutama ning ta jäi Trenbolone´i steroididest sõltuvusse.

Ta keha hakkas nende tarbimise tulemusena aina mehelikumaks muutuma.

Armstrongi sõnul ei meeldinud talle ta keha, mis oli varem tema arvates proportsioonidest väljas. Nüüd meeldib ta endale aga veelgi vähem.

Tal hakkas kasvama habe, tekkisid nahaprobleemid ja ta hakkas käima nagu mees.

Ta muutus oli nii suur, et tal ei jäänud muud üle, kui hakata kandma meeste riideid, et teda ei hakataks pidama transvestiidiks. Samuti ei külasta ta enam avalikkuses naiste WC-sid.

«Ma näen välja nagu mees ja mulle mu välimus ei meeldi. Isegi mu ema ütles, et ta ei suuda mind vaadata, kuna olen inetuks muutunud,» lausus Armstrong.

Inglanna sõnul ei soovinud ta meheks saada.

«Olen lõpetanud suhted ja seksi meestega. Proovisin naisega seksida, kuid ma ei suutnud ka seda. Steroidid muutsid mind seksivabaks lesbiks,» lisas Armstrong.

Ta on nüüdseks kaalunud ka soovahetust, kuid ta siiski kahtleb selles.

Pilte vaata siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles