Cosmo ilutoimetaja Karolin Kuusiku stressi maandavad ilumaailma mängud

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

29. aprillil 2010 kuulutas Eesti Cosmopolitan välja Iluauhinnad 2010 võitjad.


Iluauhinnad 2010 züriisse kuulusid Cosmopolitani peatoimetaja Anu Lill, Cosmopolitani moe- ja ilutoimetaja Karolin Kuusik, R2 peatoimetaja Heidy Purga, laulja Eda-Ines Etti, meikar Mammu ja kosmeetik-koolitaja Külliki Piatecki.

Žürii esinaine Karolin Kuusik ütleb, et tema kui ilutoimetaja jaoks andis testimine hea ülevaate hetkel aktuaalsetest toodetest. «Avastasin uusi tooteid ja tehnoloogiaid ning tean täpselt, mida lugejatele julgelt soovitada!» rõõmustab Karolin ning lisab, et kosmeetikamaailmaga tegelemine on tema jaoks stressi peletav mäng: «Mõnus on katsetada laheda kujundusega uut ripsmetussi ja avastada, et see teeb ripsmed megaseksikaks.»

Iluauhindade projekti raames testis Cosmopolitani poolt kokku pandud sõltumatu zürii erinevaid Eestis müüdavaid ilutooteid. Testimine kestis kuus nädalat ning testitavad tooted olid iga züriiliikme käes nädala. Ühtlasi valiti SMS-hääletuse teel ka lugejate lemmikud. Projekti eesmärk oli aidata Cosmopolitani lugejal selekteerida poes müüdavatest ilutoodetest parimatest parimad. Auhindamine toimus 29. aprillil kell 18.00 Tallinnas ööklubis Korter, esines Uku Suviste. Tähistama tulid üle saja ilufirma esindaja ning tuntud tegijad moe- ja ilumaastikul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles