Nightwish tuleb Tallinna

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nightwish
Nightwish Foto: Repro

Soome sümfometali punt Night­wish on kinnitanud, et esineb 22. septembril Tallinnas Rock Cafés. Kontserdi korraldaja sõnul on Eesti kontsert esimene välisesinemine, kus maailmakuulus ansambel astub üles uue laulja Anette Olzo­niga.

Olzon liitus bändiga tänavu – alles paar aastat pärast seda, kui Nightwishi liikmed eelmisele solistile Tarja Turunenile mõista andsid, et temaga ei soovita enam koos töötada. Uut solisti otsiti üle aasta ja selle aja jooksul kuulati läbi kümneid demolinte.



«Tundub, et fännidki hindavad bändis puhuvaid uusi tuuli, sest nende suvine singel «Amaranth» on jõudnud Euroopa peamistesse müügitabelitesse, vallutades nii mõnelgi maal otsemaid esikoha,» kommenteeris kontserdi pressiesindaja Kerstin Mahlapuu.



Viimati külastas Nightwish Eestit 2004. aastal, mil kahel järjestikusel õhtul esineti täismajale. Siis alustati siit rohkem 150 kontserdist koosnevat maailmaturneed. Tuur tipnes vägeva Helsingi Hartwall Arena kontserdiga ning pärast seda Turunen vallandati.



Rock Café tuletab meelde, et alla 18-aastaseid pidutsejaid uksest sisse ei lasta. (PM)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles