Raamatupoodi läinud naine väljus sealt lapsega

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vanem võib olla lapsega kodus.
Vanem võib olla lapsega kodus. Foto: SCANPIX

USAs Los Angeleses läks üks lapseootel naine Barnes&Noble raamatupoodi raamatuid ostma, kuid raamatute asemel väljus sealt lapsega.

Päästetöötajad said möödunud nädala reedel teate, et üks klient on hakanud Del Almo kaubanduskeskuses sünnitama, edastab Yahoo News.

Päästekohale saabunud päästjad kaalusid, kas viia naine haiglasse või võtta sünnitus vastu kohapeal. Laps langetas nende eest otsuse, sündides poes.

«Laps otsustas meie eest. Sündis terve poisslaps,» sõnas Los Angelese Torrance´i piirkonna tuletõrjujate juht Steve Deuel.

Raamatupoe juhataja Merchelle Hughes lisas, et naine tõi lapse ilmale vaid kümme minutit pärast seda, kui ta poodi sisenes. Kell oli siis 19.30 kohaliku aja järgi.

Poe töötajad palusid teistel poe külastajatel eemale hoida. Parameedikud püstitasid naise ümber kaitsebarjääri, et ta saaks privaatselt sünnitada.

«Midagi sellist ei ole siin varem ette tulnud. Tegemist oli väga emotsionaalse olukorraga. Pärast lapse sündi oli poes tunda midagi väga positiivset,» lisas poe juht.

Ema ja laps viidi haiglasse ja arstide sõnul on nendega kõik korras.

«Loodus määrab, millal laps sünnib. Meil ei jäänud muud üle, kui sellele alluda. Tuletõrjujad on koolitatud ka sünnitust vastu võtma. Tegelikult oli see väga õnnelik reede õhtu,» nentis tuletõrjujate juht Deuel.

Tuletõrjujate abil nägi laps ilmavalgust, parameedikud jõudsid sündmuskohale hiljem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles