Austraallane jõi ära 33 liitrit õlut ja istus autorooli

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vanaeestlane rüüpas aastavahetusel jumalatele ohverdamiseks kahijooki.
Vanaeestlane rüüpas aastavahetusel jumalatele ohverdamiseks kahijooki. Foto: SCANPIX

Austraalia Põhjaterritooriumi politsei sõnul pidasid nad kinni mehe, kes oli ära joonud 90 purgitäit kanget õlut ning pärast seda autorooli istunud ja sõitma läinud.

Dundee Beachist pärit 51-aastane Trevor Alexander Warren pidi nüüd kohtu ette astuma, edastab news.com.au.

Mehele määrati kuue kuu pikkune sõidukeeld.

Politsei pidas mehe kinni juhukontrolli käigus. Warrenilt küsiti esmalt, kas ta on alkoholi tarbinud. Siis aga tundsid korrakaitsjad, et mehe auto lõhnab õlle järele.

Mees tunnistas, et lõpetas õllejoomise möödunud õhtul ja läks siis autoga sõitma. Samas ei söönud ta mitte midagi.

Politsei tegi Warrenile puhumistesti, mis näitas, et ta organismis on alkoholi rohkem kui kaks korda lubatud kogusest enam.

Politseinike sõnul oli mees kokku tarbinud enam kui 33 liitrit õlut.

Kohtunik Michael Allen võttis Warrenilt juhtimisõiguse ära pooleks aastaks ning määras talle 450 Austraalia dollari suuruse trahvi.

Liikluspolitseiniku Peter Forani sõnul on see üsna haruldane juhtum, et tabatakse autojuht, kes oli äsja alkoholi tarbinud.

Ta lisas, et õlu on osa Põhjaterritooriumi elustiilist, kuid liigjoomine ja samas alkoholijoobes sõitmine võib palju probleeme tekitada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles