Positives hullutab Maimiitingul muusikahuvilisi!

Kersti Raud
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Positives.
Positives. Foto: Raigo Piile

Juba sel pühapäeval, 2. mail alates kella 18-st esineb Positives üritusel Maimiiting2010 ning positiivse emotsiooni osaliseks on võimalik saada Eesti Tantsutabeli telgis.

«Kindlasti mängime seal oma verivärsket lugu 1,2,3,4, mis on tehtud koostöös vene räppar Dzhamiga,» ütlesid Positivesi liikmed, «kuid esitusele tulevad ka meie vanemad lood nagu Crazy Pam ja Sunset.»

Maimiiting on noorte diskorite festival, mida korraldatakse juba 2004. aastast ning mis leiab aset Tartu Kaubahalli ees asuvas pargis. Festival on suunatud elektroonilise muusika austajatele.

Lisainfot Maimiitng 2010 kohta leiad http://www.deejayschool.blogspot.com/ ning lisainfot Positivesi kohta leiad http://www.positivesmusic.com .

Positives on nüüd ka Facebookis, hakka Positivesi fänniks!

Positives on Tartu DJ-dest ja produtsentidest koosnev tantsumuusika projekt, mille liikmeteks on Ahto Kalda, Tarmo Sikk ja Vahur Kollom. Projekt sai alguse 2008. aasta septembris, kui alustati koos looga «Sunset», mis ilmus Eestis märtsis 2009. Lisaks Sunsetile on Positives välja tulnud looga «Crazy Pam» ja «1,2,3,4» ning paljude mixide ja remixidega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles