Lauri Pedaja läks armastuse-saatesse kaastundest

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lauri Pedaja ja Margret Järv saates «See vist ongi armastus».
Lauri Pedaja ja Margret Järv saates «See vist ongi armastus». Foto: Kanal 2

Täna õhtul astuvad saates «See vist ongi armastus» üles Lauri Pedaja ja tema pruut Margret Järv.


«Kuidas sellistesse saadetesse ikka satutakse: produtsent helistab ja kutsub,» rääkis Lauri. «Kui oled ise telemaastikus sees, siis tead, et ikka juhtub - keegi hüppab alt ära, aga saadet on ju vaja teha. Minul pole kahju inimesi aidata!»

«Pealegi on see heatahtlik saade, mitte mingi ärapanemine või -keeramine. No negatiivsetest asjadest tuli kah juttu: kuidas ja miks meil tülid tekivad, no kooselamises juhtub ikka. Aga kui inimesed sinu vastu huvi tunnevad, siis why not sellest rääkida.

Lauri sõnul oli Margret saatesse minekuga koha nõus. «Kui ma küsisin, siis ütles Margret kohe: «OK, teeme ära!» Me otsustame asju koos ja ei sobi, siis ei minda kuhugi. Ei ole nii, et löön kodus rusika lauale ja teatan:«Nüüd läheme sinna ja teeme seda.»

«Tead, ta on ju ära harjunud, et elukaaslane on avaliku elu tegelane,» lõpetas Lauri. «Telesaade käib selle asja juurde.»

Saade on nime saanud Ivo Uukkivi kunagise bändi Velikije Luki samanimelise loo järgi. Kuula seda lugu allpool. Aga saade ise on eetris täna kell 20.00 Kanal2s.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles