Ajakirja Mood peatoimetaja Kristi Pärn-Valdoja annab nõu, millist TFWi showd külastada

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ajakirja MOOD peatoimetaja Kristi Pärn-Valdoja annab moehuvilistele nõu, mida ei maksaks Tallinn Fashion Weeki külastades maha magada.

See võib ehk kõlada veidi banaalselt, aga kõik, keda vähegi huvitab, mis Eesti moes toimub, peaksid endale need kolm õhtut järgmisel nädalal, mil toimub Tallinn Fashion Week, vabaks tegema ja kõik šõud ära vaatama, sest sellises koguses kodumaist loomingut korraga näeb tõesti vaid kord aastas!

Lisaks mõnus seltskond moepubliku näol ning loovusest pakatav õhkkond.

Mind ennast võluvadki moenädalatel, olgu Tallinnas, New Yorgis või Pariisis, eelkõige atmosfäär ja see meeletu pauer – on ju disainerid pannud selle 10 minuti sisse, mis laval näitamisele tuleb, oma viimase poole aasta kõige vägevamad ideed, inspiratsiooni ja loomepuhangu.

Samas annan endale täiesti aru, et kõik moehuvilised kõikidele šõudele ei jõua ning sel juhul tuleb teha valik.

Moenädala üks oodatumaid on kindlasti Kuldnõela šõu, mis toimub Tallinn Fashion Weeki raames esmakordselt ning kus saab näha meie moe absoluutset paremikku - kolme Hõbenõela ja kolme Kuldnõela nominenti, teiste seas ka Liisi Eesmaad, Ülle Pohjanheimot, Antoniot...

Ise ootan väga ka Aldo Järvsoo ja Moe kolumnisti Ketlin Bachmanni ühist šõud ning Kätlin Kaljuvee ja Stuudio Nahk moeetendus saab ka usutavasti põnev olema. Nagu ka kevadisel ERKI Moeshowl Absoluti stipendiumi saanud Marin Sildi oma.

Aga omamaisele moele lisaks on seekordsel moenädalal ka nn külalisesinejad ehk disainerid Peterburist ning kasvõi pelgalt silmaringi avardamise mõttes on neidki kindlasti huvitav vaatama minna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles