Sepo, Sokk ja Siim äratavad rahva

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaan Rekkor.
Jaan Rekkor. Foto: Sille Annuk

R2 vahetab reedel oma 17. sünnipäeval välja saatejuhid, asendades need legendaarsete saatejuhtidega, kes aastate jooksul raadios tegutsenud.


Nii tuleb R2 reedehommikune äratus otse Pärnust, kui huumorit ja muudki pakub unustamatu kolmik Sepo Seeman, Jaan Rekkor ja Jüri Vlassov ehk Sepo, Siim ja Sokk. Eesti lugude esikümne paneb kokku Andres Jõesaar. Saatesse "Kahega lõunal" ootab Mallar Prandi oma seltsi Anu Välbat, Electrat ja Romi Hasat.



Tuttaval ajal vastu õhtut kuuleb taas Märt Rannamäed ja tema järel lahutab kuulajate meelt tandem Urmas Vaino - Allan Hook.



Õhtust muusikavööndi alustab Jaan Elgula. Edasi aga meenutatakse, kuidas kõlas Meri ja Julma Vibe FM ning milliste biitidega alustasid raadiokarjääri To-Sha, Qba ja L-Eazy.

Raadio 2 alustas saadetega 1. mail 1993. Tegijate hulgas on siiani asutajaliikmeid, kuid paljud legendaarsed saatejuhid on aegade jooksul leidnud endale uued väljakutsed teatris, televisioonis või mujal.

Reedel naasevadki vanad tegijad taas eetrisse. Praegused tegijad istuvad samal ajal aga peolauas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles