Miks armastab tippdisainer Michael Kors just eesti modelle?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karmen Pedaru
Karmen Pedaru Foto: SCANPIX

Maailmakuulus moedisainer Michael Kors rääkis Briti Vogue'ile, milliseid omadusi hindab ta Eestist pärit modellide juures.

Ameerika disainer, kes on moetööstuses tegutsenud juba 33 aastat, kasutab moelava mitmekesisuse näitamiseks.

«Armastan modelle, kes suudavad olla kameeleonid. Minu jaoks on kohutavalt igav modellid mannekeenideks muuta. Palju põnevam on kasutada erinevas vanuses, rahvusest, kehatüübi ja pikkusega modelle. Meie palgal on Frankie Rayder, kes on oma hilistes kolmekümnendates, ning 17-aastased tüdrukud, kelle karjäär on alles alguses; meil on väga heleda kuni väga tumeda jumega modelle. Kui näen mannekeenilikke modelle, pean seda jube igavaks, sama kehtib naiste kohta, keda tänaval näen. Tahaksin näha nende iseloomu ja eripära,» rääkis Kors.

Korsi sõnul on viimasel ajal tema pilku püüdunud mitmed modellid: «Malaika Firth on tüdruk, keda pean täiesti võrratuks. Vanessa Axente - jumaldan tema naeratust. Armastan tüdrukuid, kellel on väljendusrikas naeratus. Ja mingil põhjusel, ma ei tea, miks, on mul mingi hullus eestlastega. Karmen Pedaru on pärit Eestist, Carmen Kass on pärit Eestist ja üks uus tüdruk, Elisabeth Erm, on samuti eestlane. Ma pean neid ühtaegu naiselikeks, seksikateks ja tugevateks. Kuid iseloom on alati kõige tähtsam.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles