Rolf veinisaates: Ines, ole tšill!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elu veinimõisas viimane osa
Elu veinimõisas viimane osa Foto: TV3

Kolmapäevases saates «Elu veinimõisas» oli Eesti kuulsustel aeg viimast korda kummikud jalga tõmmata.

Lõuna-Prantsusmaa veinimõisas panid end proovile Alari Kivisaar, Rolf Roosalu, Piret Järvis, Ines ja Ženja Fokin.

Esmalt tuli välja selgitada, kes sealolijatest on parim veinimester. Tuli välja, et hea ja maitsva veini segamine polegi nii lihtne kui tundub.

Veinide hindamiseks korraldati pimetest nii prantslaste kui eestlaste poolt. Tiimikaaslased valisid parimaks Alari veini, mida prantslased just halvimaks pidasid. Mõisarahvale maitses hoopis Ženja vein.

Staare ootas ees traditsiooniline tünniveeretamine, mille võitis Rolf. Alarit hirmutasid tüdrukute kilked selja taga ning ta tegi kõik, et nendest eespool lõpetada, mis tal ka õnnestus.

Prantslastel oli varuks üllatus - viinamarjamahl, mille eestlased ise välja tallusid, oli nüüd rõõmsalt veiniks arenemas. Alari kui tuntud Eesti veinimeister hindas joogi heaks.

Rolf rääkis, et Ines on peen daam, kelle kõik liigitused on hästi kontrollitud. «Võibolla tahaks öelda, et tule sellest kestast välja, ole nagu tšill,» sõnas Rolf.

Alarit üllatas, kui palju ta nädalaga veinidest õppis. Oma missiooni ta ei täitnud - kirglikku veiniarmastajat temast ei saanud.

Viimasel rivistusel kiitsid prantslased eestlaste töökust ning ütlesid, et terve mõisarahvas nautis nende seltskonda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles