Kutse Dimi päriskoju said Kristel ja Maarja

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Unistuste printsess
Unistuste printsess Foto: TV3

Kolmapäevases TV3 saates «Unistuste printsess» said kutse Dimi päriskoju Belgiasse Kristel ja Maarja.

Dimi sai Hispaanias viimast korda kokku kõigi kolme viimase printsessikandidaadiga - Maarja, Kristeli ja Agnesega.

Dimi kutsus Maarja romantilisele jalutuskäigule Andaluusia mägedesse. Maarja leidis, et elu on ikka päris lill, sest mees oli nõus isegi tema saapapaelu siduma. Maarja tunnistas, et Dimi meeldib talle ning just sellepärast peaks Dimi tema valima.

Kohting Kristeliga kujunes algusest peale tõsisemaks kui kelmikas matk Maarjaga. Dimi ütles, et ei ole kedagi Kristeli sarnast kohanud ning temast võiks saada eluaegne sõber. Dimi tundeid avaldama ei kippunud, sest polnud isegi kindel, mida ta tunneb.

Dimi kutsus Agnese oma korterisse kokkama, kuid söögitegemise koha pealt oli üks suurem koba kui teine. Agnes ütles, et talle meeldib Dimi ning nad ei saa kunagi lihtsalt sõbrad olla. Mõlemad tundsid, et võttegrupp segab nende intiimset vestlust ning saatemeeskond lükati ukse taha. Dimi ei avaldanud, mis seejärel juhtus.

Dimile läks Agnes väga südamesse, kuid suhteks õrna neiuga polnud ta siiski valmis. Agnes ei mõistnud teda selle pärast hukka.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles