Pitbull esineb suvel Eestis?!

Kersti Raud
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pitbull
Pitbull Foto: Pitbull
Elu24-ja kõrvu on jõudnud kuulujutud, et Pitbull, kes on hetkel üks suurimaid popmuusika artiste, võib esineda Eestis ning seda juba sel suvel. 

Armando Christian Pérez(sündinud 14 jaanuar 1981) ehk Ameerika räppar PITBULL,  on tänapäeva üks suurimaid popmuusika nimesid. Võib öelda, et Pitbull on sama tuntud nagu Lady GaGa, David Guetta, Beyonce ja Timbaland.

Pitbull sai tuntuks oma suurhitiga "I Know U Want Me", mis ilmus tema neljandal albumil, mis kandis nime "Rebelution" ning ilmus 2009 aastal.
Pitbullil polnud suurartistide hulka polnud enam pikk maa- tema järgmine hitt "Hotel Room Service" tõusis pea kõikide olulistemate edetabelite tippu ning seda ka Eestis.

Lisaks ilmus Pitbulli neljandalt üliedukalt albumilt veel hitte nagu: "Krazy" feat. Lil Jon , "Shut It Down" feat. Akon.

Sellel aastal tuleb Pitbullilt välja 2 albumit, millest üks nendest ilmub hispaania keelsena ning teine kogu maailma jaoks ingliskeeles.

Juba on ilmunud Pitbullilt  ka paar uut  tõelist suurhitti, näiteks "Pearly Gates" ft. Nayer, mis on unustamatu cover Bryan Adams loost "Heaven"- lugu on juba pea kõikide tabelite tippu roninud ja püüab taas esimesi kohti.

Vähemtuntud pole ka Pitbulli lugu "Now You See It" feat. Honorebel & Jump Smokers, mis on iga DJ plaadikohvris ning on samuti saavutanud megahiti staatuse.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.

Märksõnad

Tagasi üles