Kivisaar lõpetab, et alustada!

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elu veinimõisas - Alari Kivisaar
Elu veinimõisas - Alari Kivisaar Foto: TV3

«Elu veinimõisas» saab täna õhtul otsa.


Veiniseikluse üks värvikamaid tegelasi Alari Kivisaar aga tegutseb TV3 kolmapäevaõhtutes kella üheksa paiku edasi, sest just tema juhtimisel algab nädala pärast «Naabrist parem».

Alari Kivisaare kinnitusel toob ühe seikluse lõpp ja teise algus vaid rõõmu ning puhast kasu. «See pole nali, et olen tänu saadete ja sarjade juhtimisele ka ise tublisti tarkust ja kogemusi saanud ning seda kõige paremas mõttes. Kasud on sees nii veini-, pokkeri- kui ehituse vallas,» muheleb Kivisaar.

«Naabrist parem» sarja etteotsa asub Kivisaar juba kolmandat korda, vihjates, et tänavu läheb lõbusaks: «Seltskond on värvikas ja ehituskunsti praktiseerimisel hakkab nalja saama, sest mõni tegija on esialgu ikka suhteliselt koba.»

«Elu veinimõisas» viimane osa algab TV3 eetris täna kell 21.00. «Naabrist parem» alustab järgmisel kolmapäeval, 5. mail, kell 21.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles