Hüpnoos viis Printsessi-Triinu surivoodile

Elu24
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hakkajad näitsikud Lilit Kaaret, Triinu Hoolma ja Gätlin Roosimägi haarasid nuustikud ja tegid limusiinireklaamis seksikat tantsu.
Hakkajad näitsikud Lilit Kaaret, Triinu Hoolma ja Gätlin Roosimägi haarasid nuustikud ja tegid limusiinireklaamis seksikat tantsu. Foto: Gläm Limusiin

Eestis tegutsev ja Inglismaal elav poolakast hüpnoanalüütik Jure Biechonski pidas veebireporteri palvel kaamera ees hüpnoosiseansi, milles osalesid Triinu ja Heigo.

Igaüks on meist midagi kuulnud hüpnoosist. Räägitakse, et hüpnoos on väga edukas vahend inimeste vaimsete hädade väljaravimiseks ja ka käitumisharjumuste muutmiseks. Näiteks pidavat hüpnoosi abil olema kerge vabaneda suitsetamisest.

Kuid kas hüpnoos on ka tegelikult ikkagi olemas? Reporteril avanes haruldane võimalus seda kontrollida. Poola tuntud hüpnotisöör Jure Biechonski oli nõus oma oskusi demonstreerima telekaamerate ees.

Hünoosiseansi katsealuseks nõustus tulema Printsessi-Triinu. Seansi alguses viis hüpnotisöör Triinu sügavasse unetaolisse seisundisse.

Biechonski näitas Triinule pildikesi nii tema tulevikust, kui ka kaugest minevikust. Kaunitar nägi end esmalt 33-aastasena ning seejärel 7-aastase plikatirtsuna minevikust.

Triinu sai teada, et ta oli väiksena olnud pidevalt kurb, kuna talle oli öeldud, et ta pole kena. Triinu tunnistas hüpnoosi all, et oleks vajanud lapsena rohkem armastust ja turvatunnet. 

Seanss viis Triinu nii sügavle lapsepõlvemälestustesse, et see tõi talle lausa pisarad silma. Mis Triinule niiviisi mõjus? Seda ei saa me kahjuks, Triinu palvel, teile öelda. 

«Tunne, mis mul seansi ajal sees oli, hirmutas mind,» kirjeldas Triinu temaga  toimunut seansi ajal. 

«Hüpnoos on üks teraapia vorme, kus patsient enda aitamiseks kasutab oma kujutlusvõimet, et meenutada möödunud sündmusi ja visualiseerida paremat tulevikku,» selgitas hüpnotisöör. 

«Kui me saame mineviku ja tuleviku koostööle, siis saavutame oma elu üle täieliku kontrolli.»

Hüpnotisööri jaoks pole tähtis, kas eelmised elud on olemas või mitte, sest tähtis on tulemus. Nii saab inimeste alateadvusest hämmastavaid asju teada, mis meie isiksust palju paremini tundma õpetavad.

Hüpnoosiseisundis saab aga minna veelgi kaugemale, st minna tulevikku. Hüpnotisöör mängis läbi isegi olukorra, kus Triinu nägi end iseenda surivoodil. Triinu jaoks juhtub see 84-aastasena ning ta on surres üksi. «Ma polnud eriti hea inimene,» ütleb Triinu.

Triinu arvates oli kogemus kõhedusttekitav.

Vaata videolõiku! 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles