Russell Crowe püüdis «Gladiaatori» filmimisel produtsenti tappa?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Russell Crowe filmi «Gladiaator» reklaamplakatil
Russell Crowe filmi «Gladiaator» reklaamplakatil Foto: Wikipedia.org

Uues raamatus väidetakse, et Austraalia päritolu Hollywoodi staar püüdis kassafilmiks kujunenud «Gladiaatori» võtetel produtsenti tappa.

Kinnitamata andmetel vihastus keevavereline näitleja produtsent Branko Lustigi peale ning tahtis teda kägistada, kirjutab Hollywood Reporter.

Crowe`i viha põhjuseks olevat olnud rahulolematus talle ja ta assistentidele makstava summaga. Kell kolm varahommikul olevat staar produtsendile hüüdnud: «Sa kuradi siga, ma tapan su paljaste kätega!» ning püüdnud talle kallale tormata.

77-aastane produtsent Lustig ehmatas näitleja suhtumise peale ja põgenes võtteplatsilt.

«Gladiaatori» filmimeeskonna sõnul käitus staar võtetel üsna enesekeskselt ning diivalikult.

Crowe sai 2000. aastal valminud «Gladiaatori» peaosa eest parima meesnäitleja Oscari.

Filmitegijate kinnitusel kõndis Crowe võtteplatsilt kaks korda ära enne kui kuulsa lausega «And I will have my vengeance, in this life or the next» (Maksan kätte, kas selles või järgmises elus) stseen lõpuks tehtud sai.

Crowe`ist raamatu kirjutanud Nicole LaPorte`i sõnul ei meeldinud see lause ja ta pidas seda naeruväärseks.

Ka ei olevat Crowe jäänud rahule veel mitmete teiste stseenidega ning käinud pidevalt režissöör Ridley Scottile nende üle kaeblemas.

LaPorte`i raamat kannab pealkirja « The Men Who Would Be King: An Almost Epic Tale of Moguls, Movies, and a Company called DreamWorks». Põhjjutt käib seal kolme DreamWorks stuudio loonud mehe Steven Spielbergi, David Geffeni ja Jeffrey Katzenbergi ümber.

Raamatus kirjeldatakse, kuidas Hollywoodi suured stuudiod «Gladiaatori» tegemiseks raha kokku panid ning Crowe`ist esimese järgu tähe voolisid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles