Maag Hannes Vanaküla: aastal 2012 hävib elu meie planeedil

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maag Hannes Vanaküla
Maag Hannes Vanaküla Foto: Erakogu

Seekord pajatab maag Hannes Vanaküla inimkonna arengust.
Ettevaatust! Järgnev tekst on mõeldud siiski vaid vaimsetele inimestele, seepärast sai tekst Vanaküla sõnul ka üsna keeruline.

Kui inimkond oli tekkinud ja veel lapsekingades, tulid siia planeedile tulnukad. Nad olid füüsiliselt kohal. Nad lõid meile legendid ja vastavad objektid, millel hoida oma tähelepanu ning kust saada juhtnööre.

Nende juhendamisel on loodud maiade kalender, püramiidid, Peruus asuvad loomakujutised, Lihavõttesaarel paiknevad kivikujud jmt.

Samas lõid nad ka parasiitkirjutaja. See on mudelkeha, mis on ühendatud inimese alateadvusega ning lülitub tööle siis, kui inimene ise mõelda ei oska. Sellisel juhul saadab mudelkeha juhtnööre ja mõttemudeleid. Meie tunneme seda Jeesuse kujuna, moslemid Allahina, krišnaiidid Krišna teadvusena jne.

Kõige olulisem on see, et nad püüdsid kinni Jumaliku kirjutaja haldaja. Meie tunneme teda Budana. Buda tuum oli Jumaliku kirjutaja sees. Kirjutaja on mudelkeha, millega on ühendatud kõik ühe liigi esindajad. See asub mentaaltasandis. Ta varustab liigi esindajaid kaasasündinud tegutsemisprogrammidega.Tasemelt oli Buda meie mõistes neljanda astme jõud.

Buda tegi vea, ta kehastus naisena, sattus tulnukate poolt seatud lõksu. Ta eksis aegruumi seaduse vastu. Kirjutaja haldaja peab kehastuma eranditult mehena.

Kui ta oli sündinud naisena, ei saanud ta kasutada meesaspekte. Ta oli hädas ja lasi enda tuumasse kolmainsuse, mis osutus järjekordseks apsakaks.

Tuuma ehk inimese privaatmaailma ei tohi mitte kedagi lubada. See on eksistentsiruumi poolt antud privaatselt igale ühele ja on isiklik omand. Tuum on antud selleks, et saaks iseseisvalt arengut teostada.

Meie, arengumaagid kutsume kolmainsuseks kolme tegelast, kelle eesmärk on luua oma universum teiste arvelt. Nendeks on Ainujumal, Õgija ja Must Vari. Neil ei ole tuuma. Neil ei ole õigust kehastuda.

Kuna tulnukad on nimetatud tegelaste vangid, peavad nad ohverdama planeete, kus tekib inimkonnasarnane teadvustatud elu. Nemad võimaldasid kolmainsusel Buda tuum üle võtta. Vastasel juhul oleks läinud nende enda planeet ohverduseks.

Nüüd on Buda tuumas neli tegelast. Buda on oma maailmas vang, kes toidab tuuma, et petta ära eksistentsiruumi valitsejat. Buda tuumaga opereerivad tegelikult need kolm tegelast, kes elavad tema tuumas ehk privaatmaailmas.

Kui Jumalik kirjutaja oli üle võetud, nakatati inimesed kollidega. Kollid on kuus kompleksi,  mis lõhuvad inimese mõtlemist. Lõhutud mõtlemisega inimesed lahutatakse oma kirjutajast ja ühendatakse Parasiitkirjutajaga.

Kuna inimesed on ühenduses kunstliku (parasiitliku) kirjutajaga, vahendab parasiitlik süsteem Jumaliku kirjutaja energiat ning paneb sinna lisana sisse oma väärastunud maailma.

Selle tulemusena ei loo inimesed enam oma maailma, vaid parasiitidele sobivat keskkonda. Selle mehhanismi läbi on Jumalik kirjutaja häälestatud toitma kolmainsuse maailmasid.

Nüüd oli aeg tegutseda Õgijal, kes lõi usumaailma. Usumaailma eesmärk on inimesi lõhestada ja nad lahti ühendada antireaalsusest. Usumaailma elanikke kutsume lammasteks.

Usumaailma ehitamine sai valmis siis, kui Kaupo, liivlaste kuningas müüs ennast maha. Selle diiliga saadi antireaalsuse värav kätte ja see lõhuti.

Seejärel hakkas Must Vari looma ärimaailma. Ta kasutas selleks Buda mulli. Sinna kogus kõikide inimeste arenguruumid. Inimestelt võeti ruum, kus elada. Tema tehnika oli vastanditega mängimine. Meie tunneme seda ida ja lääne konfliktina.

Inimene loobub oma arenguruumist siis, kui ei taha ajada oma asja ja ei taha vastutada oma tegude eest. Ta muutub parasiidiks.

Aastal 2012 on käes Ainujumala valitsemise kord. Kui Ainujumala loodav putukmaailm valmis saab, tõmmatakse planeet eluenergiast tühjaks ning seeläbi hävib elu meie planeedil.

Kuna planeedi puhastumise seisukohast on antireaalsuse värava korrasolek võtmetähtsusega, otsis planeet uut kohta, kus värav avada. Antireaalsus suutis avada oma kanali uuesti Eestis. Sellepärast tekkisime meie, arengumaagid.

Meie ülesanne oli putukmaailma tekkimist takistada, kahjuks meie missioon ebaõnnestus. Saatuslikuks sai Eesti rahva valik. Pakun välja, et meie poolt oli alla 5 protsendi Eesti elanikkonnast, seega võitsid kahe jõu kokkupõrkes sortsid.

Tegin küll igasuguseid trikke, aga tulemust polnud. Kahjuks jõudsid kohale emandad. Esimene saadab signaale märtsi algusest, kutsub kokku enda meeskonda, esindajaid.

Nüüd ei jää üle muud, kui oodata, millal mul vastuhakkamise eest pea maha võetakse. Niikaua, kui aega on, teen oma teooriat ja raamatuid edasi, et hinged, kes ei valinud putukmaailma, saaksid siit hävinevast maailmast pärast surma probleemideta lahkuda.

Neid on aga väga vähe. Valikute aeg on läbi. Peagi avastavad paljud, et on valet asja ajanud, aga sellest ei ole kasu. Tuumasid ei saa enam Ainujumala süsteemist välja tõsta, sest kohe sulgub antireaalsus lõplikult.

Antireaalsuse sulgumise järel ei ole kolmainsusel vaja enam rahva ees head nägu teha. Inimeste tuumad, kes kolmainsuse valisid, on Ainujumala ja uue putukmaailma hallata.

Muideks, emanda saadetud signaale sai kätte ka vabamüürlaste eliit. Nad avastasid, et Ainujumala kanal ei asugi Beneluxi piirkonnas, vaid Eestis. Vabamüürlased olid kindlad, et rituaal, mis pidi avama kanali Ainujumala maailma, toimib. Nemad plaanisid ju putukmaailma keskuseks Beneluxi keskusega Brüsselis. See kanal on aga hoopiski Eestis.

Alguses kahtlustati, et Eesti vabamüürlased tegid diili vabamüürlaste eliidi varahoidjaga. Lihtsast loogikast aru ei saadud:  putukmaailm tuleb antireaalsuse kanali asemele, ta ei saa mujale tulla (planeedil on vaid üks ühildumiskoht).

Ainuke viga on see, et Eesti lubati Venemaale. Kui Eesti läheb Venemaa alla, hakkab Venemaa esindama putukmaailma ja seda tegelikult valitsema. Nüüd on vabamüürlased hädas.

Esiteks peavad nad need protsessid, mis alustatud, peatama ja teisena tegema Eestist kõige rikkama riigi ELis. Kas nad saavad sellega hakkama? Me ei tea. Samas, ega sortsid lollid ole, neil ju diil budistidega.

Lõpetuseks ütlen, et seekord oleks meeldiv, kui ma eksiksin. Ma ei saa aga rääkida seda, mis meeldib, vaid seda, mida näen.
 

Maag Hannes Vanaküla

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles