Teletop: laulusaade endiselt tipus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Televiisor. Teler. Graffity Tallinnas.
Televiisor. Teler. Graffity Tallinnas. Foto: Hendrik Alla

Värskeima Emori uuringu järgi juhib Eesti telemaastikul vaadatavuselt ikka TV3 saate «Laulud tähtedega» hääletus.


Esikoha teeniti välja 234 000 vaatajaga. Etapihõbe ja -pronks kuuluvad ETV värvides võistlejatele, vastavalt «Õnne 13» (231 tuh) ja «Pealtnägija» (211 tuh).

Neljandal kohal on TV3 «Laulud tähtedega» põhisaade (200 tuh) ja sellele järgneb «Kättemaksukontor» taas TV3 tallist - 196 000 vaatajat. Kanal 2 pääses pildile alles kuuendat-seitsmendat kohta jagades: nii «Võsareporter» kui ETV «Sind otsides» kogusid 192 000 vaatajat.

Kaheksandal-üheksandal kohal on Kanal2 loomasaated «Kelgukoerad» ning «Ühikarotid», vastavalt 190 000 ja 160 000 vaatajat. Punktikohad lõpetab ETV «Aktuaalne kaamera» (143 000).

Seni suhteliselt suveräänne favoriit Kanal 2 tõrjuti vaid kolme punktipositsiooniga sel etapil tabeli teise poolde. Selles on suur roll TV3 hittsaatel «Laulud tähtedega» ning loomulikult ka «Kättemaksukontoril», mis suudab piloote vahetanud «Kelgukoertele» järjest jõulisemalt tuult saba alla teha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles