Tanel Padari suhtekriis superseksika Mariaga on minevik

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanel Padar ja Maria Port koos Ott Leplandi debüütalbumi salvestusel 16.04.10 Rock Cafe`s
Tanel Padar ja Maria Port koos Ott Leplandi debüütalbumi salvestusel 16.04.10 Rock Cafe`s Foto: Aivar Kullamaa/Kroonika

Rockstaar Tanel Padari (29) suhtekriis on minevik - ta on endiselt koos oma modellist armastatu Maria Pordiga (20), kirjutab Kroonika

Tanel Padarit ja Maria Porti võis käsikäes ringi liikumas näha juba aastal 2007, kui rockstaar läks lahku oma kallimast Evely Ventslist

Tänavu märtsis pajatati aga, et Tanel Padar ja tema superseksikas iludus on lahku läinud. Arvati, et suhtele said saatuslikuks neiu pikad modellikomandeeringud välismaale.  

Uudis oli siiski ennatlik, sest Tanelit võis 16. aprillil näha taas koos Mariaga superstaarisaate võitja Ott Leplandi debüütalbumi esitlusel Rock Cafes. Tuvikesed nautisid terve õhtu vaid teineteise seltsi.

Maria kuulub õdede Victoria ja Carmen Kassi modelliagentuuri Baltic Models. Sama agentuur annab tööd ka Padari ekskallimale Evelyle. Maria on nõutud kaunitar, ta veedab suurema osa ajast välismaal, peamiselt USAs modellitööd tehes. Kuuldavasti on neiu teenistus kopsakas, üks Jaapanis tehtud tööots olevat Maria kukrut lausa miljoni krooni võrra täitnud!

Tanel Padari ekskallimate rivvi kuuluvad sellised staarid nagu Maiken alias Kadri Koppel, Eda-Ines Etti, Katarina Padar (Kalda) ja Evely Ventsli. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles