Unistuste prints Dimi on leidnud oma printsessi ja saab peagi isaks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Unistuste printsess»: Dimi ja Maarja
«Unistuste printsess»: Dimi ja Maarja Foto: TV3

Belgia ärimehe Dimitri Janssensi intervjuu Hispaania meelelahutuslehele i-Marbella.com kinnitab, et kõik Eesti printsessid jäid pika ninaga ning keegi neist ei võitnud Dimi südant.

Mullu varasügisel filmitud «Unistuste printsessi» telesaate staar tunnistab, et ta on oma printsessi leidnud ja valmistub mõne kuu pärast isaks saama, vahendab Buduaar.ee

Dimi räägib oma elust ja tegemistest avameelselt Hispaania meelelahutuslehele i-Marbella.com ja ütleb, et äritegemine on tema anne ning samas ka hobi.  Dimi reisib väga palju ning tema lemmikpuhkekohad maailmas on Mehhiko ja Hong-Kong, millele on nüüd loomulikult lisandunud ka Eesti. Sel suvel plaanib ta siiski suure osa ajast Marbellas veeta.

Dimi räägib, et kohtas oma tüdruksõpra peale «Unistuste printsessi» show filmimist ning tema praegune elu ja reality show tekitavad palju segadust. Kuna saade on Eestis eetris alles nüüd,  ehk siis enam kui pool aastat hiljem, siis ütleb Dimi, et paljude Eesti kaunitaride tähelepanu on tekitanud talle suuri probleeme.

Intervjuu lõpus tunnistab Dimi, et vaatamata kõigele on ta oma printsessi leidnud ja nendest saavad paari kuu pärast õnnelikud lapsevanemad.

 

Mida arvad Sina, kas Dimi käitus eesti printsessikandidaatide suhtes ausalt?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles