Port Arturis esinevad Toe Tag ja Pantokraator

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lauri Saatpalu.
Lauri Saatpalu. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Port Arturi kaubanduskeskus tähistab reedel, 30. aprillil oma 13. sünnipäeva traditsiooniliselt suure peoga, kus astuvad peaesinejatena üles Toe Tag ja ansambel Pantokraator eesotsas Lauri Saatpaluga.


Port Arturi projektijuhi Margit Kurni teatel algab sünnipäev reedel kell 16 väikeste nõidade peoga lastele Port Artur 2 aatriumis.

"Nõiapeol valmistatakse nõiahakatised ette suureks volbriööks," rääkis Kurn. "Proovile pannakse nõidade võlusõnade tundmine, käteosavus ja täpsus. Nõiapeole tuleks tulla oma isiklikul lennumasinal ja korralikes nõiariietes. Kahetunnine nõiapidu lõpeb nõidade karnevaliga, kus võivad osaleda ka mittenõiad."

Noortele ja täiskasvanutele algab pidu kell 20. Suurel välilaval Port Artur 2 ees astuvad üles legendaarne hiphopkooslus Toe Tag ja Lauri Saatpalu koos ansambliga Pantokraator. Kontsertprogramm on traditsiooniliselt kõigile tasuta.

Kurni teatel kostitab Port Artur sünnipäevalisi 100kilogrammise jõhvika-kohupiimatordiga. Samal ajal on magusad sünnipäevahinnad Port Arturi poodides, mis on reedel avatud kella 22ni.

Reedesel peol kuulutatakse välja "Kõik ühte paati!" disainikonkurss Tõnu Endreksoni uuele olümpiapaadile. Toimub paatide voltimise võistlus. Kampaania "Kõik ühte paati!" seniste toetajate vahel loositakse välja auhind, Port Arturi 500kroonine kinkekaart.

Samuti on sünnipäevalistel võimalus sõna sekka öelda Port Arturi vaateakende hindamisel. Port Arturi külastajad ja žürii valivad välja kõige pilkupüüdvama vaateakna.

Pidu lõpeb südaöise ilutulestikuga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles