Unistuste Dimi ei tea ise ka, mida ta tahab!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaader saatest «Unistuste printsess»
Kaader saatest «Unistuste printsess» Foto: TV3

Viimasel ajal siia-sinna kerinud vastuolulised uudised printsessi-saate prints Dimitri Janssensist ja tema võimalikust südamedaamist näivad siiski kalduvat brasiillannast modelli Aila Lopesi kasuks.


Nimelt vastab Dimi eile avaldatud intervjuus veebilehel i-marbella.com küsimusele, on`s ta elu armastuse leidnud, jaatavalt, lisades, et tema ja ta väljavalitu saavad mõne kuu pärast väikese tüdrukutirtsu vanemateks.

Näib, et viimastel nädalatel on mees hoolega oma sisimat tõde otsinud, sest veel märtsi lõpus lükkas ta kõik Aila jutud nende suhtest ja oodatavast lapsest suureliselt tagasi.
«Ta on täiesti segane! Ma ei tea, mida temaga teha,» ütles Dimi märtsi viimasel päeval ilmunud Õhtulehe numbris Aila Lopesi kohta, lisades, et on kohtunud Ailaga vaid põgusalt, millest naine konstrueeris paraku soovunelma Dimiga kokku jääda. Dimi kinnitas lehele, et ei saa kuidagi olla Aila lapse isa.

Loe intervjuud belglasest hurmuriga siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles