Vilja Savisaare jah-sõna tuli pärast sekunditepikkust üllatust

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vilja Savisaar ja Taimo Toomast
Vilja Savisaar ja Taimo Toomast Foto: Eesti Võrkpalli Liit

Taivo Toomasti tehtud abieluettepanek tuli Vilja Savisaarele pealtnägijate teatel tõelise sürpriisina.


Laupäeval Vanemuise lavalaudadele jõudnud «Figaro pulma» järelpeol viibinu sõnul oli Vilja Savisaar isegi pisut ehmunud, kui Toomast võttis sõna avalduse tegemiseks ja naise enda juurde palus, kirjutab Õhtuleht.

«Loomulikult kõik ikka huilgasid ja plaksutasid, tore asi, läks väga hästi kokku ja haakus õhkkonna ning esietenduse teemaga. Laskus ikka romantiliselt ühele põlvele, andis naisele sõrmuse ja loomulikult Vilja oli nõus!» kirjeldab lehele üks üritusel viibinu.
Teise kohalviibinu sõnul ei tulnud Vilja Savisaare jah-sõna aga sugugi sekundi pealt, oli näha, et asi tuli talle üllatusena.
Wolfgang Amadeus Mozarti enda sulest maailma muusikaajaloos aukoha leidnud ooper valmis 1786. aastal ja sai kohe pärast valmimist Viinis esitamiskeelu, kuna selle sisu paljastab kõrgema seisuse kombelõtvust ning feodaalühiskonna väärnähtusi. Teos jutustab krahv Almaviva kammerteenri Figaro ja toatüdruk Susanne'i võitlusest õiguse eest teineteist armastada ja abielluda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles