Reeda uskumatu «Tõehetk»: kas sa oled alkohoolik?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reet Kõvask saates Tõehetk
Reet Kõvask saates Tõehetk Foto: Kanal 2

Seekordses Kanal 2 saates «Tõehetk» püüdis miljonivõitu 38-aastane ettevõtja Reet Kõvask.

Valgast pärit Reet on lahutatud ja kasvatab üksi viit last. Reeta toetasid stuudios isa Arnold, tütar Marie, ristitütar Maili ja sõbranna Elli.

Küsimused ja vastused

Esimene tase - võimalik võita 10 000 krooni

1. Kas sa tulid «Tõehetke» saatesse sellepärast, et oma õmblustoale reklaami teha? EI.

2. Kas sa oled ettevõtluseks saadud raha kasutanud mitteotstarbeliselt? JAH. Reet kasutas raha oma väikeste võlgnevuste likvideerimiseks, kuid enamus rahast läks õigesse kohta.

3. Kas sa oled oma perekonna kõige targem liige? JAH. Reet peab perekonnaks ennast ja oma viit last. Kuid kui teised sugulased mängu võtta, siis on kindlasti mõni targem.

4. Kui sa võidaksid tänases saates 100 000 krooni, kas sa oleksid nõus andma osa sellest summast oma vendadele ja õele? EI. Reet ei pea ennast kadedaks inimeseks ja ütles, et on neid piisavalt toetanud.

5. Kas sa põetasid oma ema eelkõige sellepärast, et lootsid saada pärandust? EI.

6. Kas sa tunned, et isa ei taha, et sa tuled oma lastega tema juurde maamajja elama? JAH. Isa ütles, et tal pole küll selle vastu midagi. Reet selgitas, et on seda tunnet tundnud ainult mõned korrad ja vastas küsimusele hetke ajel. 

Teine tase - võimalik võita 25 000 krooni

7. Kas sa oled teinud mehele ise abieluettepaneku, sest oled kartnud, et vastasel juhul ei tehta seda sulle kunagi? JAH.

8. Kas sa oled vaatamata mehe vastuseisule salaja rasedaks jäänud? JAH. Reet märkis, et see laps oli tema viiest lapsest ainuke hoolikalt planeeritud ning ta on tulemusega väga rahul.

9. Kas sa arvad, et sa oled elus edukam kui Elli? JAH. Reet usub, et lihtsalt aeg oli selline, et võimalused olid paremad edukas olemiseks kui paarkümmend aastat vanemal Ellil.

10. Kas sa tunned, et sinu tööleping Paju Pansionaatides lõpetati ebaõiglaselt? EI. Reedal oli suhe pansionaadi ülemusega ja ta pidi selle pärast tekkinud intriigide tõttu lahkuma. Kuna ta vabastati töölt kõigi reeglite kohaselt, ei tunne ta, et leping lõpetati ebaõiglaselt.

11. Kas sa sotsiaaltöötajana ka tegelikult hoolisid inimestest, keda sa aitama pidid? JAH.

Kolmas tase - võimalik võita 100 000 krooni

12. Kas sinu arvates kukutati sind bakalaureusetöö esimesel kaitsmisel läbi lihtsalt sellepärast, et sa ei meeldinud ühele õppejõule? JAH. Reet avalikustas, et on ülikooliga kohtuteed käinud. Eestis jäi ta kaotajaks, kuid plaanib pöörduda Euroopa Inimõiguste Kohtusse. Põhjus see, et ülikool eiras enda koostatud eeskirju. Teda eksmatrikuleeriti süüdistusega, et tema diplomitöö on plagiaat. Alguses pandi tema lõputööle hindeks F ja talle ei selgitatud, miks.

13. Kas sa tunnistad, et sinu esialgne ülikooli lõputöö oli tegelikult plagiaat? EI.

14. Kas sa oled ärganud võõras kohas mäletamata, kuidas sa sinna sattusid? JAH. Reet tunnistas, et oli minevikus kõva kärakamutt, kuid viimased kümme aastat peab ta end täiskarsklaseks.

15. Kas sul on häbi, et oled jätnud oma väikesed lapsed teiste hoolde ja läinud küla peale jooma? JAH.

Neljas tase - võimalik võita 200 000 krooni

16. Kas sa oled alkohoolik? JAH. 

See vastus oli vale.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles