Uus imekreem kaotab DNAd mõjutades tselluliidi?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tselluliit kimbutab 80 protsenti naistest.
Tselluliit kimbutab 80 protsenti naistest. Foto: National Pictures/ScanPix

Kosmeetikafirma Biotherm tõi turule tselluliidivastase kreemi, mis mõjutab väidetavalt nahaaluste kudede DNAd, andes sel moel tselluliidile surmahoobi.

Reklaami kohaselt kaotab kreem apelsinikoort meenutavad mügarad igaveseks ning peaks mõjuma ka vanematele naistele, kirjutab Daily Mail.

Tselluliidi tekkes mängivad 70 protsendi ulatuses rolli elustiilifaktorid nagu treening ja toitumine, kuid 30 protsendi võrra sõltub selle teke geenidest. Nahaalused rasvamügarad on saanud paljude naiste jaoks õudusunenäoks, mille vastu ei aita dieedid ega ennastsalgav trenn.

Nüüd lubab kallis kreem nimega Biotherm Celluli Laser D. Code mõjutada geenide poolt kontrollitud ensüümi, mis juhib seda, kui palju rasva keha põletab ja kui palju tagavarana talletab.

Kreemis sisalduv unikaalne kemikaal suudab lubaduste kohaselt isegi vananevaid naharakke rohkem rasva põletama panna. Tulemused peaksid olema kohesed ja keskmiselt väheneb reite ümbermõõt kümnepäevase kreemitamise järel 0,5 sentimeetri, lubab Biotherm.

Biokeemik Julie McManus ütles, et kreemis on kasutatud ära viimase 20 aasta jooksul tehtud avastusi tüvirakkude ja DNA asjus. Ta lisas, et kreemi toimemehhanism on täiesti ainulaadne.

Tselluliiti, mis tekib rasvarakkude paisumisest, esineb enam kui 80 protsendil naistest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles