Aita muusikutel toetada tules kodu kaotanud perekonda!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taivo Sõts
Taivo Sõts Foto: Janne Luigla

Järgmisel reedel, 30. aprillil korraldavad noored lauljad ja DJ-d heategevusliku peo, et korjata raha tulekahjus kodu kaotanud Valgamaa perele.

Perekond Tseierite kodu süttis põlema 18. aprillil ning õnnetuse käigus majast just palju alles ei jäänud. Perekonna tuttav, laulja Taivo Sõts võttis aga Tseierite aitamise oma südameasjaks, ning korraldab 30. aprillil kell 22:00 Imavere Kõrtsis heategevusliku peo, mille piletitulu annetatakse perele.

Sõtsi sõnul tuleb sellises olukorras kohe tegutseda ja aidata võimalikult kiiresti kodu kaotanutel jalgu alla saada. «Pere on aastaid vaeva näinud ja oma kodu rajanud ja siis ühe hetkega võtab tuli neil kõik. Õudne lihtsalt! Ma ei soovi sellist asja mitte
kellelegi,» kommenteeris Taivo.

Kesk-Eestist pärit laulja võttis õnnetusest kuuldes kohe ühendust oma kodukandist tuttava Imevere kõrtsiga, kus oldi hea meelega nõus heategevuslikku üritust toetama. «30. aprill on seepärast hea kuupäev, et volbriööl armastavad inimesed ikka pidutseda ja tõenäosus suuremat summat koguda on suurem,» jutustas Sõts.

Lisaks Taivole endale astuvad peol üles ka lauljatar Marit ning mitmed tuntud DJ-d eesotsas Tony Beatziga. «Esinejate nimekiri võib veel ka täieneda, läbirääkimised käivad,» lisas ta.

Kes soovib samuti perekond Tseierit aidata, aga peole minna ei saa, võib neid toetada pangaülekandega:

Enari Tseier 10010363946014
Lilian Tseier 10010479735012 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles