Marko Matvere müüb oma punaste purjedega laeva

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lisaks punastele purjele on 12meetrisel alusel kuus magamsikohta, Mercedes-Benzi 55hobujõuline mootor ja isegi saun. Kuulutuses on mainitud ka tingimisvõimalust.
Lisaks punastele purjele on 12meetrisel alusel kuus magamsikohta, Mercedes-Benzi 55hobujõuline mootor ja isegi saun. Kuulutuses on mainitud ka tingimisvõimalust. Foto: «Michelle» kodulehekülg

Ümbermaailmareisiks valmistava merendusentusiastist näitleja kuunar «Michelle» otsib uut omanikku.


Kuulutustelehe «Soov» leheküljelt leiab kuulutuse, mis teatab, et 1980. aastal Helsingis valmistatud kehvelkuunar on müügis 400 000 krooni eest.

«Nojah, see on tõsi, et on müügis,» ütleb Matvere. Küsimuse peale, kas kuunari müükipanek on seotud eelseisvaks ümbermaailmareisiks raha kogumisega, Matvere jutuhoogu just ei satu: «Ei tahakski sellest seletada,» sõnab ta.

Eks niivõrd kaunist nime kandva laevaga peakski pigem sõitma kui selle üle arutama. Kuna seda võimalust aga praegu pole, pakume vaatamiseks The Beatlesi laulu «Michelle» videot allpool. Bon voyage!

Kuunari saad osta siit.


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles