Üllatus printsessisaates: Dimi saatis koju jokker Katrini

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Seekordne saade «Unistuste printsess» üllatas Dimit sületantsudega, mille esitajateks olid printsessikandidaadid ise.

Eelmises osas tuli jokkerina saatesse 29-aastane Katrin, kelles tüdrukud nägid otsekohe kõva konkurenti.

«Ma unistan et, mul oleks kõrval mees, kellega ma saaks koos edasi minna. Peaks olema tingimusteta armastus,» rääkis Katrin.

Dimi rõõmustas, et saatesse tuli keegi peaaegu temavanune.

Esimese kohtingukutse sai Agnes. Uustulija Katrin oli täiesti löödud. Sadamasse jõudes selgus, et nad jäid laevast maha ning ei saanudki delfiine ja vaalasid vaatama minna. Selle asemel nägid nad ahve.

Agnes ei pidanud kohtingut võrgutuskursuseks ning lasi asjadel loomulikku teed minna. «Agnes on inimene, kellesse võiksin armuda. Ta on väga armas,» tunnistas Dimi.

Järgmisele kohtingule romantilisse mägilossi kutsus Dimi Katrini.

Katrinil oli juba õhtu alguses Dimi suhtes hea tunne: «Tegelikult on hea, et selliseid mehi olemas on». Katrin rõõmustas, et sai Dimiga kõigest rääkida. Dimi märkis aga, et Katrin lobises terve aja ja tema ei saanud sõnagi sekka öelda.

«Mulle meeldivad sellist tüüpi naised, kes on väga targad,» sõnas Dimi. Samas tunnistas ta, et Katrini juures häirib teda miski.

Saatejuht Andrese arvates oli aeg kohtingutele vürtsi lisada ning kutsus tüdrukud sületantsukursusele. Kõige vähem meeldis see idee Agnesele, kuid just temal õnnestus kava õppimine kõige paremini. Agnese esitus oli Dimi meelest kõige kuumem.

Dimi saatis koju Katrini, kellega tal polnud «klikki» käinud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles