Superstaar Otil seisab ees tegus suvi

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Lepland "Keskkoolimuusikali" proovis.
Ott Lepland "Keskkoolimuusikali" proovis. Foto: PEETER LANGOVITS/PM/SCANPIX

Sel reedel Pärnu ööklubis Sugar oma värsket albumit tutvustav, tänavuse tele-

show

"Eesti otsib superstaari" võitjal Ott Leplandil on olnud pärast saadet tihedad päevad, mis kulmineeruvad juulis suvetuuriga.


"Pärast saadet on saanud hoogsalt plaati teha, on olnud palju esinemisi ja lõin kaasa "Keskkoolimuusikalis"," loetles Ott Lepland. "Koostööpakkumisi on ikka tulnud.

Just suvepoole on tulemas väga lahedaid projekte, millest ei tahaks veel väga rääkida. Juulis lähen koos Jan Uuspõllu, Tanel Padar & The Suni, Regati ja tänavuse Rokiliiga võitjabändiga tuurile."

16. aprillil ilmunud omanimelisel plaadil on Eesti kolmandal superstaaril 12 eestikeelset lugu, millest mitme loo autor on Lepland ise. Plaadile on muusikat kirjutanud Aapo Ilves, Hendrik Sal-Saller, Tanel Padar, Laur Joamets ja Kaspar Kalluste.

Leplandi debüütplaadil on taustalauljatena kaastegevad Marvi Vallaste ja Rolf Roosalu, helirežissöör on Kristo Kotkas, albumi produtseeris ansambel The Sun.

"Algul pidi plaat tulema ainult mu enda materjaliga, aga siis hakkas heliloojatelt pakkumisi tulema ja usun, et tänu sellele sai päris hea ja mitmekülgne plaat, kus on muusikat alternatiivist rokini. Hästi palju erinevat materjali," nentis Lepland.

Raadiotesse on plaadilt jõudnud juba kolm lugu: "Otsides ma pean su jälle leidma", "Süte peal sulanud jää" ja "Läbi öise Tallinna".

Superstaarisaates võidetud 100 000 krooni on Lepland enda kinnitusel investeerinud muusikasse.

"Olen soetanud stuudiotehnikat, pille ja arvutiprogrammi," loetles Lepland. "Raha kõik veel otsas pole, midagi on ikka veel alles ka."

Reedeks lubas noor muusik meeleolukat kontserti.

"Olen laval live-bändiga ja mängime lugusid nii plaadilt kui sekka hoogsamaid ja tuntumaid lugusid "Superstaari" saatest," lubas Lepland. "Usun, et tulevad hoogsad ja toredad kontserdid, nagu siiani on olnud."

Pärnus näeb Ott Leplandi reedel kell 17 ka Port Artur 2 kaubanduskeskuses, kus ta esitab paar lugu akustilise kitarriga oma uuelt plaadilt ja jagab fännidele autogramme.

Sugar avab reedel uksed kell 23. Eesti kolmandale superstaarile assisteerib DJ Andi Raig. Pilet maksab esimsel tunnil naistele 75 krooni. Pärast südaööd ja kõigile teistele on pääse 125 krooni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles