Ketlin Priilinn räägib oma raamatutest

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kirjanik Ketlin Priilinn.
Kirjanik Ketlin Priilinn. Foto: LIIS TREIMANN/PM/SCANPIX BALTICS

Kolmapäeval, 28. aprillil kell 13.15 räägib kirjanik Ketlin Priilinn Pärnu keskraamatukogu suures saalis lastele ja noortele oma juba ilmunud ning veel ilmumisjärge ootavatest raamatutest.



Ketlin Priilinn on noor vabakutseline kirjanik, kelle põnevatest mõtetest ja omanäolisest maailmanägemusest sündinud raamatute arv ületab kümne piiri. Tema lugemislusti pakkuvad lasteraamatud "Koeralaps Berta seiklused", "Anna ja tema merisiga Julius" ja "Väike kuninganna" võib leida kirjastuse Tänapäev populaarsest sarjast "Minu esimene raamat". Väga menukad on ka noore autori noorsooraamatud "Maarjamäe kägu", "Peaaegu Tuhkatriinu", "Hirm pole tähtis", "Mustlasplikad" ja


teised.



Mitu Ketlin Priilinna raamatut on saavutanud mainekaid kohti kirjandusvõistlustelt.



”Kuuldavasti on nii laste kui noorte rõõmuks õige peatselt uut lugemisvara lisandumas ja küllap tutvustab kirjanik oma salajasi plaane kõigile Pärnu keskraamatukogu suurde saali tulnud uudishimulikele kuulajaile juba ise,” ütles raamatukogu lasteosakonna bibliograaf Signe Peeker.



Kirjutamise ja reisimise kõrval peab Ketlin Priilinn oma suureks hobiks lugemist.


Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles